Onsala badminton banner
Träning

Onsala Badmintonklubb

Historik
Det började med att sex personer gärna ville börja spela badminton i Onsala. För att få någon tid i en hall var de tvungna att bilda en klubb. Klubben bildades 1972 under namnet Badmintonklubben Siken (4 av medlemmarna bodde då på Sikens Gård). Namnet ändrades sedan till Onsala badmintonklubb.

Just nu...
Klubben har sedan starten utvecklats och erbjuder bra träningsmöjligheter. Vi är  nu ca 100 aktiva medlemmar som har roligt tillsammans, på träningar och tävlingar. Vi har träning för såväl ung som gammal, tävlingssugen eller motionsspelare. Vår hemmaarena är Rydethallen i Onsala.

Medlems-träningsavgifter 2017-2018
Kategori Avgift/år
Nybörjare 800 kr
Motion 1200 kr
Ungdomar under 20 år 1200 kr
Seniorer över 20 år 1600 kr
Familjeavgift 2800 kr
Stödjande medlem 100 kr

Inbetalning av säsongsavgiften görs till BG 192 - 6237. Fyll i belopp, födelseår och adress på alla ii familjen som skall vara medlemmar. Har ni en emailadress vill vi gärna ha den också.

Tävlingsavgift
Klubben sponsrar huvuddelen av medlems startavgift och eventuell licensavgift för deltagande i tävlingar förutom nedanstående avgift som kommer att tas ut per kategori(singel, dubbel eller mixed) vid anmälan till tävling.

Startavgift
Spelare som anmäler sig till tävlingar med startavgift betalar till klubben:
     75:-/kategori i klass U9-15
     150:-/kategori för klass U17-A

Spelarlicens
Spelare som anmält sig till tävling som kräver spelarlicens betalar till klubben halva licensavgiften. Licensavgiften är en engångsavgift/säsong:
     U11-13: 50 kr
     U15-19: 100 kr
     C-klass: 50 kr
     Senior: 200 kr

Klubben fakturerar medlem ovanstående avgift 2 ggr/ år(vid årsskifte och säsongsslut).

Drogpolicy: klicka här
Vägbeskrivning till Rydethallen
Från avfart nr 59 på E6 söderut från Göteborg kör mot Onsala ca 8 km. Vid Onsala kyrka och rondellen håller ni vänster mot Gottskär. Vid nästa T-korsning sväng höger mot Mariedal och efter ca 1 km tag vänster vid skylt Rydets fritidsanläggning.

Karta Onsala

Karta Rydet

Vägbeskrivning till Kaparhallen (Kaparskolan)
Från avfart nr 59 på E6 söderut från Göteborg kör mot Onsala ca 8 km. Vid Onsala kyrka och rondellen tar ni första höger och kör ett par hundra meter. På vänster sida har ni Kapareskolan.
Karta Kaparen

Sponsorer: